Kies je voor maatwerk dan krijg je een uniek en persoonlijk interieurontwerp, helemaal speciaal voor jou gemaakt en gebaseerd op wat je nodig hebt.

Dit ziet er als volgt uit:

Intakegesprek

Een gesprek van ongeveer 1,5 uur bij je thuis, waarbij er gelegenheid is om nader kennis te maken en de betreffende ruimte te fotograferen en op te meten. 

Moodboard

Met behulp van een moodboard maak ik jouw interieurwensen tastbaar. Je vindt hier een mooi overzicht van kleuren, materialen, meubels en accessoires die precies passen in het plan. In combinatie met de plattegrond wordt steeds duidelijker hoe jouw interieurontwerp eruit komt te zien.

Plattegrond

Een tweedimensionale tekening waarin de indeling van jouw ruimte zichtbaar wordt, inclusief afmetingen, kleuren, materialen, meubels en accessoires.

3D-sfeerimpressie

Korte 3D-videopresentatie van jouw interieurontwerp. Het geeft een beeld van hoe de kamer eruit gaat zien.

Kleurenplan

Met een kleurenplan zetten we een belangrijke stap naar een sfeervolle ruimte, passend bij jouw stijl en smaak. Met kleurstalen wordt een fraai kleurenpalet samengesteld voor de kamer. Je ontvangt de kleurnummers en omschrijvingen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren in huis haalt. Ook wordt de verdeling van de kleuren duidelijk aangegeven in een tekening of op de plattegrond.

Shoppinglist

In de vorm van een boodschappenlijst ontvang je alle benodigde meubels en accessoires. In de lijst staat ook aangegeven waar de artikelen gekocht kunnen worden en tegen welke prijs. Zo wordt meteen zichtbaar hoe het gehele ontwerp te realiseren volgens het door jou opgegeven budget.

Stappenplan

Een uitgebreid plan met alle stappen, in de juiste volgorde, die nodig zijn voor de realisatie van jouw interieurontwerp.

Na volledige goedkeuring ontvang je het definitieve interieurontwerp digitaal. Dan kun je er gemakkelijk mee aan de slag!