Shop & Style Tweedaagse

Binnen twee dagen een compleet nieuw interieur? Dat kan zeker! Tijdens de Shop & Style-tweedaagse ben ik jouw personal shopper en stylist - maar dan voor je interieur!

Samen inkopen doen en je woning inrichten. Jouw woondroom binnen 2 dagen gerealiseerd!

Herken jij je in één van deze vragen?

 • Ben je wel klaar met interieuradviezen en zoek je concreet resultaat?
 • Wil je meer leren over het inrichten van jouw interieur?
 • Heb je geen flauw idee in welke - van die talloze! - winkels je de écht leuke en unieke pronkstukken voor jouw huis kunt vinden?
 • Wil je nu eindelijk weleens jouw interieurstijl helder krijgen?
 • Vraag je je af hoe je met een aantal kleine aanpassingen toch een andere sfeer kunt creëren?
 • Zijn er meubels die nodig vervangen moeten worden, maar weet je niet of deze wel combineren met de huidige meubels?
 • Heb je moeite met het vinden van basisstukken die je interieur dragen, zodat je per seizoen alleen de details hoeft aan te passen?
 • Ben je dol op bladen als VT Wonen Magazine, maar loop je vast als je dit soort dingen in je eigen interieur wilt toepassen?
 • Weet je precies wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je dit moet realiseren?
 • Zou je graag een écht thuis willen hebben, maar zie je als een berg op tegen het vinden van de juiste ingrediënten?
 • Vind je het lastig om tussen het enorme aanbod kinderwinkels en webshops de echt leuke (web)shops te vinden?
Jennifer Colajezzi winkelt voor nieuwe interieuraccessoires voor haar werk als personal interieur shopper en interieurstylist.

Laten we dan samen aan de slag gaan!

Je hebt er vast wel eens van gehoord: ‘een personal shopper’. Iemand die je helpt bij het winkelen voor je garderobe, met het uitzoeken van passende kleding en accessoires en het creëren van je (nieuwe) look. Dit kan ontzettend waardevol zijn; als je je goed voelt, dan straal je dat uit.

De juiste kleding is niet het enige dat jou een goed gevoel kan geven; een interieur dat je past als een jas doet dat óók. Ook op de momenten dat je lekker in je loungekleding op de bank zit.

Tijdens de Shop & Style-tweedaagse ben ik jouw personal shopper en stylist - maar dan voor je interieur!

Als interieurexpert ga ik samen met jou op pad om de juiste meubelen en accessoires te vinden, die aansluiten bij jou interieurwensen en vragen. Je krijgt persoonlijke interieur inspiratie, ideeën en adviezen én we gaan ook direct de handen uit de mouwen steken. De volgende dag kom ik bij je thuis, zodat we alles samen neer kunnen zetten, opruimen en stylen. Na de tweedaagse heb je een compleet nieuw interieur waar je meteen van kunt genieten!

1250 EURO

Je kunt betalen met creditcard of iDeal.

Tegen een kleine meerprijs is betalen in termijnen ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een betaling in 5 termijnen voor 255 euro per maand. Wij plannen de Shop & Style tweedaagse in zodra ik de eerste betaling heb ontvangen.

* Prijzen zijn inclusief BTW.

Je krijgt

Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur

8 uur shoppen in een door jou gekozen regio (incl. lunch)

4 uur stijlen en inrichten bij jou thuis

Mondelinge inspiratie, ideeën en advies

Een overzicht met de leukste interieurwinkels in jouw regio

Werkwijze

Voor onze Shop & Style-tweedaagse plaats vindt, kom ik bij je langs voor een intakegesprek waarbij ik al je interieurvragen en woonwensen in kaart breng. Ook zal ik de betreffende ruimte opmeten en fotograferen.

Vervolgens plannen we de Shop & Style-tweedaagse in. Op dag 1 ontmoeten we elkaar in een stad naar keuze. Ik neem je mee naar inspirerende interieurwinkels, die aansluiten bij jouw woonwensen, jouw stijl en ook niet onbelangrijk, jouw budget.

Op dag twee kom ik bij je thuis. Alle hens aan dek! We gaan schuiven met meubels, stylen met accessoires, opruimen en inrichten. Na ongeveer vier uur ga ik weg en kun jij met je voeten omhoog genieten van jouw nieuwe interieur! 

Shop & Style-tweedagse

Shop & Style-tweedagse

Je krijgt gedurende twee dagen mijn onverdeelde aandacht en enorme kennis van het interieurvak. We bezoeken de meest inspirerende woonwinkels, die aansluiten bij jouw stijl en woonwensen. Je kunt mij al je interieurvragen stellen en we gaan samen aan de slag bij jou thuis om binnen twee dagen je woning om te toveren met een compleet nieuw interieur.

Intakegesprek

Intakegesprek

Een gesprek van ongeveer 1 uur, waarbij er gelegenheid is om nader kennis te maken en de betreffende ruimte te fotograferen en op te meten.

Tijdens dit gesprek geef je ook aan wat jouw budget is voor de te behalen resultaat en de shop dag. I will make it work!

Shoppen

Shoppen

Samen gaan we in een door jou gekozen stad shoppen in de meest inspirerende winkels die aansluiten bij jouw stijl en budget. Tussendoor moet er ook gegeten worden; daarom trakteer ik je graag op een lunch op één van mijn favoriete stekjes 😉

Naderhand ontvang je van mij een overzicht met de leukste interieurwinkels in de door jou gekozen stad. Dan kun je daar zelf ook nog eens rondkijken!

Interieurstyling

Interieurstyling

Tijdens de tweedaagse steken wij ook echt de handen uit de mauwen om jouw woondroom te realiseren. Na de eerste shopdag gaan we ook nog een halve dag bij jou thuis aan de slag. Alle aankopen een plekje geven, schuiven met meubels, inruimen en alles aankleden met de juiste accessoires. Want bedenken is één ding; uitvoeren is een tweede. Dus daar help ik je ook gewoon mee!

Interieuradvies

Interieuradvies

Gedurende twee dagen krijg je mijn onverdeelde aandacht. Je kunt mij al jouw interieurvragen stellen en je krijgt inspirerende tips en adviezen voor jouw interieur.

Eindresultaat

Eindresultaat

Na de tweedaagse is jouw woondroom gerealiseerd en hoef jij er alleen nog maar van te genieten! En misschien wat mooie plaatjes op Instagram posten natuurlijk 😉

Francine van de Berg geeft interieurontwerper Jennifer Colajezzi positieve review voor haar interieurontwerp diensten.

Jennifer is een super interieurontwerper. Ik ben blij dat we haar hebben ingezet voor ons project. Ze heeft smaak, is enthousiast, luistert naar wat je nodig hebtmaar geeft er wel een eigen twist aan. Dat is ook waarom je haar inhuurt. Haar werkwijze is snel, effectief en resultaatgericht. Ze denkt aan de kleinste details en alles is verzorgd. Onze dromen zijn uitgekomen. Met één woord: GEWELDIG!

Francine

Adine Versluis geeft interieurontwerper Jennifer Colajezzi positieve review voor haar interieurontwerp diensten.

Jennifer weet van elk interieur iets moois te maken; ze is ontzettend creatief, ziet zelfs in de meest ‘onmogelijke’ ruimtes mogelijkheden en is bijzonder goed in de combinatie van high-end en betaalbaar. En het leuke is; ze maakt haar ontwerpen écht voor jou. Persoonlijk, uniek én heel praktisch.

Adine

Juliette Mudde geeft Jennifer Colajezzi een positieve review geeft ovoor haar interieurontwerp skills.

Jennifer is zeer aan te raden! Haar adviezen mbt kleurgebruik en inrichting zijn een zeer waardevolle toevoeging aan mijn verbouwde stal! Ook de samenwerking was top: openstaan voor elkaars ideeën en vaak kwamen we op dezelfde keuzes/beslissingen uit! Dank Jennifer!

Juliette

Shop & Style-tweedaagse

Tijdens de Shop & Style-tweedaagse ben ik jouw personal shopper - maar dan voor je interieur. Na de tweedaagse kan je met je benen omhoog genieten van jou compleet nieuwe interieur!

Jouw droom interieur voor slechts

€1250 incl. BTW


 • Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur
 • Shoppen
 • Interieurstyling
 • Interieuradvies
 • Geweldig resultaat
Invalid Email
Invalid Number