Partners

Een greep betrouwbare vakmensen uit mijn netwerk.

support@devestingh.nl

VERF, SCHILDERWERK EN COMPLETE RENOVATIES

VESTINGH PAINT & CRAFT

Het begint natuurlijk met het juiste kleuradvies en als we er dan samen over uit zijn welke kleur het wordt... dan is het tijd om te schilderen. En of je nu zelf aan de slag gaat met de kwast, of het door een ander wilt laten doen, je moet bij Vestingh zijn!

Vestingh heeft een team kwaliteit schilders klaarstaan en verkoopt de beste hoogwaardige kwaliteitsverven. Ze zijn dealer van verschillende top merken, waaronder mijn favoriet: LAB PAINT.

LAB paint heeft de mooiste kleuren in de collectie. En het is een ecologische duurzame verflijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Ga je verbouwen, of zelfs je hele huis renoveren? Dan kun je ook bij Vestingh terecht. Ze hebben een fantastisch team met vakmensen die elke verbouwing tot een succes maken.

lisa@elkekastopmaat.nl

Kasten op maat

ELKE KAST OP MAAT

Kies je tijdens het interieuradvies voor een maatwerk tv meubel, kledingkast of zelfs inloopkast, dan volgt vrijwel altijd een afspraak bij 'Elke kast op maat'. De mooiste maatwerkkasten tegen de beste prijzen.

Service is minstens zo belangrijk als het om maatwerk gaat. Bij eigenaresse Lisa ben je in goede handen, evenals bij haar collega's.

lhol@vanmanenkeukens.nl

Keukens

VAN MANEN KEUKENS

Onlangs kocht ik zelf mijn droomkeuken bij Van Manen Keukens. Na het bezoeken van talloze keukenzaken sprongen zij er echt uit, omdat zij meteen begrepen waar ik naar toe wilde met het ontwerp. Binnen no-time zette zij mijn droomkeuken op papier. En niet onbelangrijk, voor de juiste prijs!

Klantgerichtheid en creativiteit is echt bijzonder in de keukenmarkt. Ik geniet nu volop van mijn droomkeuken, die in maart 2021 werd geplaatst!

 

 

info@railspot.nl

railverlichting

Railspot

Gaan we railverlichting toepassen in jouw woning? Dan nemen we contact op met Martijn. Martijn is eigenaar bij railspot.nl. Hiermee levert hij railverlichting aan bedrijven en particulieren. Afgelopen jaar heeft hij onder andere prachtige railverlichting verzorgt voor een B&B, die ik ontworpen heb.

Hij denkt graag mee over de montage, het lichtplan en toepassen van slimmer verlichten. Daarnaast kan hij super snel leveren uit eigen voorraad!

Eerst een interieurplan en dan de juiste vakmensen!

Voordat je de juiste vakmensen kunt benaderen, is het belangrijk om te weten wat je wilt en kunt met jouw interieur. Een GRATIS inspiratiegesprek met mij kan je daarbij helpen.