Jouw droom interieur wordt realiteit

Als interieur expert sta ik bekend om mijn persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassende kleurgebruik en creative vormgeving van functionaliteit.

Intuïtief Interieur Ontwerper

Als kind, tiener en student ben ik veel verhuisd. Op 12-jarige leeftijd maakte ik zelfs de overtocht van Amerika naar Nederland. Voor de één is dit misschien vervelend, maar voor mij waren het kansen om mijn creativiteit en inventiviteit weer op de proef te stellen in nieuwe omgevingen. Je begrijpt: al die verhuizingen hebben eraan bijgedragen dat het opnieuw inrichten van een huis voor mij inmiddels een tweede natuur is. Ik ben er expert in geworden.

Een huis is voor mij veel meer dan alleen een slaap-, speel-, studeer-, eet- en woonruimte. Het is een plek waar verhalen en herinneringen ontstaan en waar je ervaringen opdoet. Een plek waar je je terugtrekt of die juist met anderen deelt.

Een interieurontwerp is daarom pas een geslaagd ontwerp, wanneer het je een waanzinnige ruimte oplevert, waar je kunt wegdromen en waar dromen uitkomen. Zoals de geboorte van je kind, het opzetten van een nieuw bedrijf of de realisatie van een ander verlangen. Een interieur geeft uitdrukking aan wie jij bent, aan de dromen die je hebt.

5-Star Creaties

Op het moment van schrijven heb ik 16 verhuizingen achter de rug waarbij ik, bij elke verhuizing weer, mij al eerste volledig stortte op het interieurontwerp.

Mijn klanten omschrijven me als een 'Nederlandse Amerikaan met een aanstekelijk enthousiasme en enorm veel energie, die elke kamer weet om te toveren tot een '5-star creatie'.

Dankzij mijn sterk ontwikkelde intuïtie voel ik haarfijn aan welke behoefte mijn klanten hebben en weet ik die te vertalen naar prachtige interieurontwerpen. Ik sta bekend om mijn persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassende kleurgebruik en creatieve vormgeving van functionaliteit.

Diensten

Tools

Wil je zelf aan de slag met jouw interieur ontwerp? Download dan nu één van mijn GRATIS ontwerp tools!

Lees Meer

 

Workshops

Samen aan de slag om jouw droom interieur te realiseren? Volg dan nu één van mijn online D.I.Y. workshops.

Lees Meer

 

Maatwerk

Zie jij liever jou dromen vertaald naar jouw interieur door een expert? Ik ga graag voor je aan de slag!

Lees Meer