Jennifer Colajezzi

Jouw droominterieur wordt realiteit

Als interieurexpert sta ik bekend om mijn persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassend kleurgebruik en creatieve vormgeving van functionaliteit.

Intuïtief Interieurontwerper

Als kind, tiener en student ben ik veel verhuisd. Op 12-jarige leeftijd maakte ik zelfs de overtocht van Amerika naar Nederland. Voor de één is dit misschien vervelend, maar voor mij waren het kansen om mijn creativiteit en inventiviteit op de proef te stellen in nieuwe omgevingen. Je begrijpt het al, die verhuizingen hebben eraan bijgedragen dat het opnieuw inrichten van een huis voor mij inmiddels een tweede natuur is. Ik ben er expert in geworden.

Een huis is voor mij veel meer dan alleen een slaap-, speel-, studeer-, eet- en woonruimte. Het is een plek waar verhalen en herinneringen ontstaan en waar je ervaringen opdoet. Een plek waar je je terugtrekt of die juist met anderen deelt.

Een interieurontwerp is daarom pas een geslaagd ontwerp, wanneer het je een waanzinnige ruimte oplevert, waar je kunt wegdromen en waar dromen uitkomen. Zoals de geboorte van je kind, het opzetten van een nieuw bedrijf of de realisatie van een ander verlangen. Een interieur geeft uitdrukking aan wie jij bent, aan de dromen die je hebt.

5-star creaties

Mijn klanten omschrijven me als een 'Nederlandse Amerikaan met een aanstekelijk enthousiasme en enorm veel energie, die elke kamer weet om te toveren tot een 5-star creatie’. Daar ligt mijn passie: een ruimte naar een hoger niveau tillen, die alle verwachtingen overtreft.

Dankzij mijn sterk ontwikkelde intuïtie voel ik haarfijn aan welke behoefte mijn klanten hebben en weet ik die te vertalen naar prachtige interieurontwerpen. Ik sta bekend om mijn persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassende kleurgebruik en creatieve vormgeving van functionaliteit.

Diensten

Tools

Wil je zelf aan de slag met jouw interieurontwerp? Download dan nu één van mijn GRATIS ontwerptools!

Lees meer

 

Workshops

Wil je samen met mij jouw droominterieur realiseren? Volg dan nu één van mijn online workshops.

Lees meer

 

Maatwerk

Heb jij liever dat een expert jouw dromen vertaalt naar een interieur? Dan ga ik graag voor je aan de slag!

Lees meer