JENNIFER COLAJEZZI

Intuïtief Interieurontwerper

Intuïtief Interieurontwerper

Als kind, tiener en student ben ik veel verhuisd. Op 12-jarige leeftijd maakte ik zelfs de overtocht van Amerika naar Nederland. Voor de één is dit misschien vervelend, maar voor mij waren het kansen om mijn creativiteit en inventiviteit op de proef te stellen in nieuwe omgevingen. Je begrijpt het al, die verhuizingen hebben eraan bijgedragen dat het opnieuw inrichten van een huis voor mij inmiddels een tweede natuur is. Ik ben er expert in geworden.

Een huis is voor mij veel meer dan alleen een slaap-, speel-, studeer-, eet- en woonruimte. Het is een plek waar verhalen en herinneringen ontstaan en waar je ervaringen opdoet. Een plek waar je je terugtrekt of die juist met anderen deelt.

Een interieurontwerp is daarom pas een geslaagd ontwerp, wanneer het je een waanzinnige ruimte oplevert, waar je kunt wegdromen en waar dromen uitkomen. Zoals de geboorte van je kind, het opzetten van een nieuw bedrijf of de realisatie van een ander verlangen. Een interieur geeft uitdrukking aan wie jij bent, aan de dromen die je hebt.

5-star creaties

Mijn klanten omschrijven me als een 'Nederlandse Amerikaan met een aanstekelijk enthousiasme en enorm veel energie, die elke kamer weet om te toveren tot een 5-star creatie’. Daar ligt mijn passie: een ruimte naar een hoger niveau tillen, die alle verwachtingen overtreft.

Dankzij mijn sterk ontwikkelde intuïtie voel ik haarfijn aan welke behoefte mijn klanten hebben en weet ik die te vertalen naar prachtige interieurontwerpen. Ik sta bekend om mijn persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassende kleurgebruik en creatieve vormgeving van functionaliteit.

CURSUSSEN gegeven
WOONKAMERS ingericht
(THUIS)WERKPLEKKEN ontworpen
BABYKAMERS gestyled
RENOVATIES begeleid

PROJECTEN

Projecten die ik recent heb mogen realiseren!

WAT ZEGGEN KLANTEN?

" We loved working with Jennifer. She spent a lot of time getting to know us and our tastes. Based on that she made a beautiful and somehow daring design for the painting of our new home. We never could have thought of that ourselves. She also took time to accompany us during the process and came up with ideas for accessories such as lamps, curtains and carpets. We're very happy with the result. Also our guests are impressed with the beautiful colors of our house."

— Quirin & Norma
Rotterdam

"Jennifer heeft ons (zelfs op afstand door corona) ontzettend goed geholpen met een prachtige kleurschema voor ons huis en veel leuke wanddecoraties. Ons nieuwe huis reflecteert onze smaak en ziet er meteen gezellig uit!"

— Simone & Chris
Utrecht

"Jennifer heeft een hele mooie inrichting voor onze tuinkamer ontworpen, goed in overeenstemming met onze referentiebeelden. Heel praktisch met mooie 3D beelden uitgewerkt en ook gelijk Pinterest borden en links naar winkels om alles te kunnen aanschaffen. Het wordt zo mooi!"

— Clary & Marc
Deventer

"Jennifer heeft mijn werkruimte insta- en videoproof gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, niet alleen omdat ik nu allerlei mooie plekjes heb om video's voor mijn bedrijf op te nemen, maar ook omdat zo'n mooie omgeving echt stimuleert om mijn bedrijf weer naar een next level te tillen. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen én past ook gewoon helemaal bij mij. Daarin merk je echt het verschil tussen gewoon interieurontwerp en intuïtief interieurontwerp. Absolute aanrader dus!!!!"

— Adine Versluis
Kullemerzwaag

"Door Jennifer's ideeën en tekeningen gaat het zoeken naar meubels makkelijker. Met haar map vol ontwerpen onder ons arm winkels in. Onze persoonlijke kleurenwaaier mee.

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde"

— Marja & Richard
Culemborg

"Jennifer is zeer aan te raden! Haar adviezen mbt kleurgebruik en inrichting zijn een zeer waardevolle toevoeging aan mijn verbouwde stal! Ook de samenwerking was top: openstaan voor elkaars ideeën en vaak kwamen we op dezelfde keuzes/beslissingen uit! Dank Jennifer!"

— Juliette Mudde
Groenekan