Design jouw droombabykamer

Doe nu mee met de online cursus waarmee je zelf een unieke babykamer kunt ontwerpen helemaal passend bij jou en jouw gezin.

Stapsgewijs en binnen no-time je eigen prachtige babykamer ontwerpen!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd! Je verwacht een klein wondertje, of misschien wel twee, waar alleen het beste goed genoeg voor is. Daar hoort ook een babykamer bij. Een kamer die je helpt om te genieten zodra de kleine er is!

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om uit te zoeken wat bij jou en je kindje past. Tegelijkertijd is het ook 'overwhelming' om een hele kamer te ontwerpen.

Hoe pak je dat aan? Weke stappen moet je zetten om tot een goed ontwerp te komen? Hoe haal je het maximale uit de ruimte? En dan heb ik het nog niet eens over alle veiligheidseisen, kleurkeuzes, behang opties, raamdecoratie en meubelen die door je hoofd spoken.

En voor alles heb je beperkt de tijd. Je moet namelijk ook nog honderd andere dingen uitzoeken voordat de kleine er is. Het genieten om tot een babykamer te komen schiet er dan wel bij in.

Of toch niet...

Doe mee met de online cursus!

Speciaal voor jou heb ik een online cursus gemaakt die je helpt om je eigen droombabykamer te ontwerpen. Een workshop waarin ik je stapsgewijs mee neem in de magische wereld van babykamers zodat je binnen no-time en met veel plezier jouw eigen babykamer kunt realiseren.

Een baby(kamer) om van te genieten!

Tijdens deze online workshop leer je in een handomdraai zelf een professioneel ontwerp voor jouw babykamer te maken. De workshop bestaat uit 6 hoofdstukken. Elk hoofdstuk brengt je een stap dichterbij een babykamer om mee te pronken! In de 6 hoofdstukken behandelen we de volgende onderwerpen:

 • H1: Analyse van de ruimte

  Je leert op schaal tekenen, hoe je prachtige before & after-foto’s kunt maken en het belang van plattegronden. Na het doorwerken van dit hoofdstuk weet je precies hoe de ruimte in elkaar zit en welke mogelijkheden deze biedt.

 • H2: Veiligheid in en rondom de babykamer

  Je leert tot in detail met welke veiligheidseisen je rekening moet houden en welke invloed deze hebben op je ontwerpkeuzes. Ook leer je hoe je het beste je meubels in de ruimte kunt plaatsen.

 • H3: Bepaal jouw babykamer wensen

  Je leert wat er essentieel is voor jouw babykamerontwerp, hoe je jouw babykamerwensen kunt bepalen en je krijgt meer inzicht in de acties die je moet ondernemen om jouw droomkamer daadwerkelijk te realiseren.

 • H4: Kleuren, behang en muurstickers

  In dit hoofdstuk leer je hoe je de juiste kleuren kiest en denk je na over wat het beste bij jouw droombabykamer past: verf, behang of muurstickers. We kijken naar smaak, maar natuurlijk ook naar veiligheid en praktisch gemak.

 • H5: Accessoires en stofferingen

  Je leert over alle mogelijkheden in accessoires en stofferingen. Hoe je jouw droombabykamer visueel kunt maken. En alles over het maken van een moodboard.

 • H6: De 'finishing touch'

  Je ontdekt waar je de leukste en meest orginele Nederlandse(web)shops kunt vinden. En je krijgt extra tips voor de realisatie van de droombabykamer.

Profielfoto van interieurstylist Jennifer Colajezzi

Over Jennifer Colajezzi

Intuïtief Interieurontwerper

 

Interieurontwerper Jennifer Colajezzi heeft al heel wat huizen omgetoverd in prachtige thuizen waar bewoners zich erkend en gezien voelen. Plekken waar ze thuis kunnen komen en thuis willen blijven, vooral nu in deze tijd.

Met haar aanstekelijke enthousiasme en energie, helpt ze jou om jouw babykamer helemaal compleet te maken en je op interieurgebied klaar te stomen voor wat e komen gaat. Jennifer staat bekend om haar persoonlijke aanpak, vernieuwende ideeën, verrassend kleurgebruik en creative vormgeving van functionaliteit.

In de online cursus ‘Design jouw droombabykamer' krijg je toegang tot video tutorials

Video

Toegang tot video tutorials, waarin alles wordt uitgelegd door een interieurontwerper (ik dus!)

Elke interieur cursus bevat een downloadbaar werkboek met creatieve templates zodat je direct met je ideeën aan de slag kunt!

Werkboek

Downloadbaar werkboek met creatieve templates zodat je direct met je ideeën aan de slag kunt!

Tijdens de interieur cursussen kun je je vragen of ontwerp delen met Jennifer zodat zij je extra interieuradvies of feedback kan geven.

Advies

Vragen tijdens de cursus? Deel je ontwerp en vragen met mij en ontvang persoonlijk feedback.

Veelgestelde vragen

Je kunt je opgeven voor de cursus door onder aan deze pagina op de knop 'Yes, ik doe mee!' te klikken. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de webshop waar je af kunt rekenen. Betaling gelukt? Dan ontvang je een mail met inloggevens voor de cursus en kun je meteen beginnen.

De cursus bestaat uit 6 hoofdstukken met tekst, afbeeldingen, video-tutorials en een werkboek.

Ik zou minimaal een uur per hoofdstuk uittrekken. De video's zijn gemiddeld 15 - 30 min lang. Daarnaast lees je alles door en voer je bepaalde opdrachten uit. 

Over sommige hoofdstukken zul je wellicht wat langer doen. Zoals hoofdstuk 6 ' De finishing touch'. Dan gaat namelijk het shoppen beginnen en verdwaal je wellicht op een aantal hele leuke websites!

De cursus is gemaakt op een videoplatform, en heeft een pdf werkboek. Je krijgt na het kopen een e-mail met je inloggegevens. Je kunt vervolgens met je laptop of tablet de cursus volgen.

Het werkboek staan alle oefeningen in. Die vind je ook in de online omgeving.

De cursus is onbeperkt te volgen: je wordt niet op een bepaald moment uit het account gehaald.

Voor iedereen die een kindje of kindjes verwacht 🙂

Dan krijg je je geld terug. Als je binnen 14 dagen na aankoop mij een mail stuurt met daarin alle ingevulde oefeningen van de cursus, en je vindt toch dat je er niks aan hebt gehad...stort ik met liefde je investering terug.

Een babykamer om van te dromen?

Geef je nu op voor de online cursus: ‘Design jouw droombabykamer' en ontwerp stapsgewijs en binnen no-time je eigen prachtige babykamer

Online cursus 'Design jouw droombabykamer'

€27 incl. BTW


 • Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur
 • Moodboard
 • Plattegrond
 • 3D-sfeerimpressie
 • Kleurenplan
 • Shoppinglist
 • Digitaal interieurontwerp
 • 24/7 whatsapp contact

Vond je 't niks? 100% geld terug

Ik heb nog geen énkel iemand gehad die dankzij de cursus niet een prachtige babykamer heeft gerealiseerd. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je er niks leert of nuttig vindt je je geld terug krijgt.