Welkom in mijn

De producten op deze pagina zijn bedoeld voor mensen die een idee hebben welke kleuren zij graag in hun interieur willen gebruiken, maar niet weten hoe deze te combineren en welke kleurtinten ze moeten kiezen. Ook is de kleurenshop bedoelt voor mensen die geen zin hebben om bouwmarkten af te rijden voor de juiste kleurenstalen om vervolgens overdonderd te worden door de overgrote verscheidenheid aan kleuren. En voor mensen, die weleens bij de kleurenstalen in de bouwmarkt staan, maar geen idee hebben welke kleurenstaal macht met de inspiratie foto die ze hebben uitgekozen.

Als kleurenexpert en interieurontwerper bied ik jou de juiste kleurencombi’s aan. Prachtige kleurenpaletten waarmee je zelf aan de slag kunt!

Hier vind je twee type producten:

Jennifer Colajezzi - Digitaal Kleurenpalet - Earth Tones

Digitaal Kleurenpalet

Koop je een digitaal kleurenpalet in de kleurenshop, dan ontvang je de kleurencodes van jouw gekozen kleurenpalet rechtstreeks in je mailbox. Plus een drietal voorbeelden hoe je de kleuren kunt toepassen in jouw interieur.

Je kunt met de kleurencodes zelf jouw verfstalen en verf halen bij een bouwmarkt of verfspeciaalzaak naar keuze. De kleurencodes zijn universeel en kunnen met elk merk verf gemengd worden.

Jennifer Colajezzi - Fysiek kleurenpalet - Earth Tones

Fysiek Kleurenpalet

Koop je een fysiek kleurenpalet in de kleurenshop, dan ontvang je de kleurencodes van jouw gekozen kleurenpalet rechtstreeks in je brievenbus. Plus een drietal voorbeelden hoe je de kleuren kunt toepassen in jouw interieur en een set met handgeschilderde verfstalen.

Je kunt met de kleurencodes zelf jouw verfstalen en verf halen bij een bouwmarkt of verfspeciaalzaak naar keuze. De kleurencodes zijn universeel en kunnen met elk merk verf gemengd worden.

De mooiste kleurenpaletten voor elk interieur

Veelgestelde vragen

Kies je voor een digitaal kleurenpalet, dan ontvang je deze per mail, meteen nadat je hebt afgerekend. Kies je voor een fysiek kleurenpalet dan ontvang je deze in de brievenbus 3-5 werkdagen nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Nee, dat zijn ze niet. Ze komen natuurlijk in de buurt van de kleuren die je op je scherm en kleurenkaart ziet.

Op iedere scherm zie je kleuren anders. Dit heeft te maken met de lichtinval en het soort scherm dat je hebt. Net zoals iedere printer de kleuren net iets anders zal afdrukken en kleuren op verschillende momenten van de dag iets kunnen verschillen vanwege het licht. Het enige echte houvast zijn de kleurenstalen. Dit zijn de ware verfkleuren en tevens de kleuren die je als uitgangspunt neemt voor het kopen van verf. Ontvang je de fysieke kleurenpaletten, dan zitten deze erbij. Bij de digitale kleurenpaletten geef ik aan waar je zelf de kleurstalen kunt halen.

Maar…je hoeft je sowieso hier geen zorgen over te maken. Ik heb de kleurenpaletten zorgvuldig samengesteld en ik beloof je de mooiste kleurcombinatie geschikt voor elke woning.

Bij ieder kleurenpalet ontvang je 3 kleurenkaarten met voorbeelden hoe je de kleuren kunt toepassen in jouw interieur. In het ene voorbeeld zijn alle muren bijvoorbeeld groen en in het andere voorbeeld heeft 1 wand de kleur groen. Je kunt een voorbeeld als uitgangspunt nemen voor het bepalen van de kleurverdeling op de wanden. Ook voor de kleur van de kozijnen en plinten kun je kiezen uit het kleurenpalet .

Met de kleurpaletten ga jezelf aan de slag, dus uiteindelijk bepaal jij waar welke kleur komt.

Vind je dat lastig en wil je specifiek weten waar welke kleur moet komen? Dan kun je beter kiezen voor een kleuradvies. In een kleuradvies ontwerp ik speciaal voor jou je eigen kleurenpalet. Hierbij houd ik rekening met jouw voorkeuren, waarvoor je de ruimte wilt gebruiken, je bestaande meubels en accessoires en de lichtinval van de ruimte. Ook geef ik specifiek aan waar welke kleur moet komen en maak ik kleurvisualisaties, zodat je van tevoren een goed idee krijgt hoe het ontwerp eruit komt te zien.

Kies vooral wat je mooi vindt! Het is handig om een palette te kiezen, die bij je huidige meubels en accessoires past, tenzij je van plan bent om alles nieuwe te kopen natuurlijk 😉 Twijfel je over welk palet het beste bij jouw interieur past? Stuur een mail met een foto naar jennifer@colajezzi.com en dan kijk ik even met je mee.

De strepen die je op de kleurenpaletten ziet, zie je alleen in mijn webshop. Dit is een laagje wat ik over de kleurenpaletten heen leg om (online)kopiëren tegen te gaan. 

Als je een kleurenpalet koopt komen de strepen uiteraard te vervallen en ontvang je de nette mooie kleurpaletten, waarop de afbeeldingen volledig te zien zijn. 

Staat jouw vraag (of kleurenkaart) er niet tussen?

Stuur mij een mail.