Kleuradvies

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn erg belangrijk. Maar soms kom je er niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken. Dan is een kleuradvies de oplossing!

Kleuradvies, voor een woning met meer sfeer en karakter waar jij je thuis voelt.

Herken je èèn van deze uitspraken?

  • Alle wanden in mijn woning zijn wit.
  • Ik heb bergen kleurenstalen in huis, maar nog geen kleur op de wand.
  • De kleuren die op de wand zitten zijn nog van de vorige bewoner.
  • Ik weet niet welke kleur voor de plinten mooi staan bij de kleur op de wanden.
  • Ik wil wel eens wat anders dan die ene gekleurde wand.
  • Ik wil elke kamer een eigen kleur geven, maar weet niet hoe ik dit moet aanpakken, zodat alles een geheel blijft in de woning.
  • Ik weet niet goed welke kleur ik echt mooi vind.
  • Mijn partner vindt andere kleuren mooi dan ik.
  • Mijn woning is vrij donker waardoor ik het lastig vind om een kleur te kiezen.
Jennifer Colajezzi intuïtief interieurontwerper

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Kleur vind ik een van de leukste dingen als het om interieur gaat. Met een nieuwe kleur aan de wand creëer je in no-time en met een relatief klein budget een hele nieuwe ruimte! Het is de grootste sfeer bepaler en het zorgt voor karakter en authenticiteit.

Met een kleuradvies maak ik speciaal voor jou een persoonlijk kleurenplan. Tijdens een intakegesprek neem ik de tijd om je te leren kennen, en je woonwensen te bespreken.Ook kijk ik naar de bestaande meubels, accessoires en natuurlijk de lichtinval.

Als expert op kleurengebied beschik ik over de nieuwste kleurenkaarten van uiteenlopende verf merken. Ik ben groot voorstaander van het gebruik van de kleurenpaletten van reguliere verfmerken zodat je zelf, nu en in de toekomst, altijd de kleuren makkelijk bij kunt laten maken en niet afhankelijk bent van een speciaalzaak of schilder. Volgend jaar een keertje een muur bijstippen is daarom nooit een probleem.

Uiteindelijk levert een kleuradvies een prachtig resultaat op! Meer sfeer in jouw woning met een eigen uniek, op jou afgestemd kleurenpalet. Kleuren die jou en jouw woning nog beter tot zijn recht laten komen.

297 EURO

Je kunt betalen met creditcard of iDeal.

*Prijzen zijn inclusief BTW.

** Prijzen zijn per ruimte van max 50m2

Je krijgt

Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur

Moodboard

Persoonlijke kleurenwaaier

Kleurenplan

Kleurenvisualisaties

Prachtig eindresultaat

Een miljoenen kleuren

Je staat in de bouwmarkt om een nieuwe kleur voor je muur uit te zoeken. Je kwam binnen met ‘ik wil groen’, maar dan blijkt het ineens toch iets lastiger te zijn… Wil je grasgroen, appeltjesgroen, pastel, lime, of weer een heel andere tint? Als je ze allemaal naast elkaar legt, kan je oog inderdaad al die tinten van elkaar onderscheiden. Maar het maakt de keuze niet makkelijker! Gelukkig kan ik jou daarbij helpen, door de juiste vragen te stellen, afwegingen te maken en rekening te houden met jouw wensen, je huidige interieur en de lichtinval. Met als resultaat een kleurenpalet dat jouw interieur weer recht doet.

Zo ziet een kleuradvies eruit:

Kleuradvies

Kleuradvies

Meer sfeer in jouw woning met een eigen uniek, op jou afgestemd kleurenpalet. Kleuren die jou en jouw woning nog beter tot zijn recht laten komen.
Intakegesprek

Intakegesprek

Een gesprek van 1,5 uur bij jou thuis, waarbij er gelegenheid is om nader kennis te maken en de betreffende ruimte in kaart te brengen.

Kleurenwaaier

Kleurenwaaier

Je ontvangt jouw eigen persoonlijke kleurenwaaier. Je ontvangt de kleurenstalen, kleurnummers en omschrijvingen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren in huis haalt.
Moodboard

Moodboard

Met behulp van een moodboard maak ik jouw kleurenpalet tastbaar. Je vindt hier een mooi overzicht van kleuren, materialen, meubels en accessoires die precies passen in het kleurenadvies.
Kleurenplan

Kleurenplan

Hiermee wordt de verdeling van de kleuren duidelijk weergegeven. Met behulp van een plattegrond wordt aangegeven waar welke kleur moet komen.
Kleurenvisualisaties

Kleurenvisualisaties

Soms kan het moeilijk zijn om je voor te stellen hoe de kleuren er in jouw woning uit gaan zien. Daarom maak ik een aantal kleurenvisualisaties, waarin je kunt zien hoe de kleuren bij jou in de woning zullen staan.
Eindresultaat

Eindresultaat

Uiteindelijk levert het kleuradvies een sfeervolle woning op met een eigen uniek kleurenpalet, dat jou en jouw woning nog beter tot zijn recht laat komen.

Klantervaringen

"Met een nieuw kleurenpalet en een aantal woonaccessoires gaf Jennifer onze woonkamer echt een ziel." 

"Jennifer heeft ons (zelfs op afstand door corona) ontzettend goed geholpen met een prachtig kleurschema voor ons huis en veel leuke wanddecoraties. Ons nieuwe huis reflecteert onze smaak en ziet er meteen gezellig uit!" 

"Door Jennifers kleuradvies lijkt ons woonkamer nu veel groter en is oogt alles meer als èèn geheel."

Nu bij elk kleuradvies - 3 GRATIS kleurtesters

Kies je voor een kleuradvies, dan krijg je een uniek kleurenplan helemaal op jou en jouw woning afgestemd. Een woning met meer sfeer en karakter waar jij je thuis voelt.

Jennifer Colajezzi - Drie gratis kleurtesters bij elk kleuradvies
Invalid Email
Invalid Number