Interieuradvies

Wat leuk dat je hier bent aangekomen. Hoogstwaarschijnlijk ben je op zoek naar een interieuradvies. Dan ben je hier op het juiste adres! Tenminste… als je op zoek bent naar persoonlijke interieuroplossingen, die helemaal op jou zijn afgestemd!

Persoonlijk, tijdloos en hoogstaand interieuradvies.

Wanneer zijn we een match?

Wat je bij mij niet gaat vinden is een ‘interieuradvies’ aan huis waarbij ik binnen 2 á 3 uur al je woonvragen beantwoord en al jouw woondillema’s oplos. Daar geloof ik namelijk niet in. Een interieurontwerp is als een puzzel van meer dan duizend stukjes. Een puzzel die bestaat uit wie je bent, hoe je woont of graag wilt wonen, wat je doet, wat je mooi vindt, de meubels en accessoires die je hebt, etc. Net zoals de meeste puzzels leg je die niet zomaar neer. Dat geldt ook voor een interieurplan. Je moet er over nadenken, het bestuderen en er heel goed naar kijken. Dan vallen na verloop van tijd de stukjes op hun plek.

Dus ben je opzoek naar een interieuradvies voor de lange termijn, dat tijdloos is (omdat het over jou gaat en niet zozeer over trends), heel persoonlijk, hoogstaand en een vertaling van wie jij bent en de behoeftes die je hebt? Dat past als een jas bij je partner, je gezin, je huisgenoten of zelfs je huisdieren? Dan zijn we een match!

All good things take time

Mijn advies start met een GRATIS en verblijvend intakegesprek van ongeveer 1,5 uur bij je thuis. In deze korte tijd probeer ik je zo goed mogelijk te leren kennen. Ik stel je heel veel vragen, zowel persoonlijke vragen als vragen over je interieur. We lopen samen door de ruimtes zodat je mij kunt vertellen wat je wensen zijn en we  in kaart kunnen brengen waar de knelpunten en uitdagingen liggen. Ik meet de ruimtes op en maak een foto's.

Als er na afloop een wederzijdse klik is, dan schrijf ik voor jou een persoonlijk voorstel, waarin een samenvatting staat van de intake, waar ik denk verbetering aan te kunnen brengen en hoe ik dat doe. En ook niet onbelangrijk, tegen welke prijs. Mijn interieuradviezen zijn vanaf €995 incl btw.

Is het voorstel precies wat je voor ogen hebt? Dan ga ik voor jou aan de slag! De meeste interieuradviezen lever ik op binnen 6 weken na het intakegesprek. Ik kom dan graag weer bij je thuis om je de plannen en adviezen te presenteren.

CURSUSSEN gegeven
WOONKAMERS ingericht
(THUIS)WERKPLEKKEN ontworpen
KINDERKAMERS gestyled
RENOVATIES begeleid

WORK IN PROGRESS

Lopende opdrachten in Utrecht en omstreken

WAT ZEGGEN KLANTEN?

"Jennifer heeft ons (zelfs op afstand door corona) ontzettend goed geholpen met een prachtige kleurschema voor ons huis en veel leuke wanddecoraties. Ons nieuwe huis reflecteert onze smaak en ziet er meteen gezellig uit!"

— Simone & Chris
Utrecht

"We loved working with Jennifer. She spent a lot of time getting to know us and our tastes. Based on that she made a beautiful and somehow daring design for the painting of our new home. We never could have thought of that ourselves. She also took time to accompany us during the process and came up with ideas for accessories such as lamps, curtains and carpets. We're very happy with the result. Also our guests are impressed with the beautiful colors of our house."

— Quirin & Norma
Rotterdam

"Jennifer heeft een hele mooie inrichting voor onze tuinkamer ontworpen, goed in overeenstemming met onze referentiebeelden. Heel praktisch met mooie 3D beelden uitgewerkt en ook gelijk Pinterest borden en links naar winkels om alles te kunnen aanschaffen. Het wordt zo mooi!"

— Clary & Marc
Deventer

"Jennifer heeft mijn werkruimte insta- en videoproof gemaakt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, niet alleen omdat ik nu allerlei mooie plekjes heb om video's voor mijn bedrijf op te nemen, maar ook omdat zo'n mooie omgeving echt stimuleert om mijn bedrijf weer naar een next level te tillen. Het resultaat is mooier dan ik had durven dromen én past ook gewoon helemaal bij mij. Daarin merk je echt het verschil tussen gewoon interieurontwerp en intuïtief interieurontwerp. Absolute aanrader dus!!!!"

— Adine Versluis
Kullemerzwaag

"Door Jennifer's ideeën en tekeningen gaat het zoeken naar meubels makkelijker. Met haar map vol ontwerpen onder ons arm winkels in. Onze persoonlijke kleurenwaaier mee.

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde"

— Marja & Richard
Culemborg

"Jennifer is zeer aan te raden! Haar adviezen mbt kleurgebruik en inrichting zijn een zeer waardevolle toevoeging aan mijn verbouwde stal! Ook de samenwerking was top: openstaan voor elkaars ideeën en vaak kwamen we op dezelfde keuzes/beslissingen uit! Dank Jennifer!"

— Juliette Mudde
Groenekan