interieuradvies

Instant Interieuradvies

Wil je graag interieuradvies maar vind je de stap naar een volledig interieurontwerp te groot? Of heb je een gerichte interieurvraag waar je een second opinion bij kunt gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Instant Interieuradvies, waarmee je snel gebruiksklaar advies kunt inwinnen voor een vaste prijs.

Afspraak maken
Yes!  Instant Interieuradvies voor slechts €297 incl. btw - per ruimte van max 50m2

Herken jij je hierin?

Lukt het je maar niet om je interieur helemaal naar je zin te krijgen?

Heb je keuzestress bij het inrichten van jouw woning?

Wil jij je huis laten schilderen en twijfel je over de kleuren?

Heb je net een nieuw huis gekocht en loop je vast bij het inrichten van je woning?

Mis je samenhang in jouw interieur?

Zoek je eindeloos in woonwinkels, maar lukt het je niet om jouw stijl te bepalen?

Weet je precies wat je wilt, maar weet je niet hoe je dit kunt realiseren?

Heb je behoefte aan ruimte en een opgeruimd huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Vraag je je af hoe je met een aantal kleine aanpassingen toch een andere sfeer kunt creëren?

Zijn er meubels die nodig vervangen moeten worden, maar weet je niet of deze wel combineren met de huidige meubels?

Heb je moeite met het vinden van basisstukken die je interieur dragen, zodat je per seizoen alleen de details hoeft aan te passen?

Zie je door de veelheid aan kleuren en stijlen geen mogelijkheden meer om je kamer in te richten?

instant interieuradvies

Plan dan een afspraak met mij in!

Een interieur is voor mij veel meer dan alleen een slaap-, speel-, studeer-, eet- en woonruimte. Het is een plek waar verhalen en herinneringen ontstaan en waar je ervaringen opdoet. Een plek waar je je terugtrekt of die juist met anderen deelt.
Tijdens het instant interieuradvies geef ik je direct antwoord op al je interieurvragen. Je vertelt me waar jouw knelpunten en uitdagingen liggen en ik adviseer je hoe je verder kunt gaan. Ik kijk met een deskundig oog mee naar de ruimte en zijn indeling, doe verschillende materiaal- en kleursuggesties en geef je meerdere persoonlijke oplossingen en tips. Na het instant interieuradvies stroom je over van inspiratie, weet je welke stappen je moet zetten om je woondroom te realiseren en kun je vol vertrouwen weer aan de slag met je interieur!
En geloof me: ik denk zelfs na over de kleinste details, zodat het geheel tot in de puntjes kan worden afgewerkt. Ook niet onbelangrijk: ik houd er rekening mee dat alles wat we bespreken voor jou haalbaar is binnen de gewenste tijd en het budget.

€297 EURO


Je kunt betalen met creditcard of iDeal.

Betalen in termijnen is ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een betaling in 3 termijnen voor 107 euro per maand. De afspraak voor het instant interieuradvies wordt ingepland zodra de eerste betaling is ontvangen.

 • * Prijzen zijn per ruimte van max 50m2
 • * Inclusief 21% BTW.
 •  
 •  
Klik HIER om in termijnen te betalen

Je krijgt


  • ·     Intakegesprek op locatie (1 uur)
   ·     Interieuradvies bij je thuis (2 uur)
   ·     Inspiratie, ideeën en adviezen die direct uitvoerbaar zijn
   ·     Antwoord op al je interieurvragen
   ·     Adviesrapport met kleurnummers en stylingtips

 

interieur design

Werkwijze

Voordat ik thuis bij je langs kom, hebben we telefonisch contact en ontvang je van mij een digitaal intakeformulier. Daarin geef je aan welke interieurvragen je hebt, waar je behoefte aan hebt en om welke ruimte(s) het gaat.

Naar aanleiding van het intakeformulier kom ik langs voor een kennismaking . Tijdens de kennismaking leren wij elkaar niet alleen beter kennen, maar bekijken we ook de ruimte(s) waar het om gaat en kan ik alles opmeten en fotograferen.

Na de kennismaking ga ik voor je aan de slag en volgt een nieuwe afspraak voor een 2 uur durend interieuradviesVaak zit er één a twee weken tijd tussen de kennismaking en het uiteindelijke interieuradviesTijdens het instant interieuradvies geef ik je  antwoord op al je interieurvragen. We kijken samen naar de ruimte(s) en hun indeling, er worden verschillende materiaal en kleursuggesties gedaan en je zult meerdere oplossingen en tips krijgen. Na het instant interieuradvies kun je zelf makkelijk met je interieur aan de slag!

Naderhand ontvang je een adviesrapport  met een samenvatting van wat we besproken hebben, kleurnummers en stylingtips. Zo kun je alles op je gemak nog eens nalezen.

 • Instant Interieuradvies

  interieur design advies

  Instant Interieuradvies

  Kies je voor een instant interieuradvies dan krijg je persoonlijke interieuradviezen, tips en ideeën die direct uitvoerbaar zijn. Kortom; alles wat je nodig hebt om jouw woondroom te realiseren.


  Klik op de bovenstaande 'tabs' om inhoudelijk te zien wat je krijgt wanneer je voor 'Instant Interieuradvies' kiest.

 • Digitale intake

  Digitale intake

  Digitaal intakeformulier waarin je kunt aangeven welke interieurvragen je hebt, waar je behoefte aan hebt en om welke ruimte(s) het gaat.

 • Kennismaking

  Kennismaking

  Een kennismaking op locatie. Tijdens de kennismaking leren wij elkaar niet alleen beter kennen, maar bekijken we ook de ruimte(s) waar het omgaat en kan ik alles opmeten en fotograferen.

 • Interieuradvies

  Interieuradvies

  Inspiratie, ideeën en adviezen die direct uitvoerbaar zijn.

 • Interieur antwoorden

  Interieur antwoorden

  Ik geef je direct antwoord op al je interieurvragen.

 • Adviesrapport

  Adviesrapport

  Een samenvatting van wat we besproken hebben met kleurnummers en stylingtips.

 • Eindresultaat

  Eindresultaat

  Na het instant interieuradvies stroom je over van inspiratie, weet je precies welke stappen je moet zetten om je woondroom te realiseren en kun je vol vertrouwen weer aan de slag met je interieur!


  Koop hier jouw 'Instant Interieuradvies'.

We genieten van elk moment dat we in onze droombabykamer zijn. Een juweeltje waar onze zoon heerlijk kan opgroeien.

Sander de Jong
Utrecht, NED

Jennifer weet van elk interieur iets moois te maken; ze is ontzettend creatief, ziet zelfs in de meest ‘onmogelijke’ ruimtes mogelijkheden en is bijzonder goed in de combinatie van high-end en betaalbaar. En het leuke is; ze maakt haar ontwerpen écht voor jou. Persoonlijk, uniek én heel praktisch.

Adine Versluis
Kollumerzwaag, NED

Jennifer is een super interieurontwerper. Ik ben blij dat we haar hebben ingezet voor ons project. Ze heeft smaak, is enthousiast, luistert naar wat je nodig hebtmaar geeft er wel een eigen twist aan. Dat is ook waarom je haar inhuurt. Haar werkwijze is snel, effectief en resultaatgericht. Ze denkt aan de kleinste details en alles is verzorgd. Onze dromen zijn uitgekomen. Met één woord: GEWELDIG!

Francina van den Berg
Amsterdam, NED

Ik kan iedereen aanraden Jennifer in te zetten. Ze heeft een fantastische smaak en heeft zo goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat dat Jennifer heeft geleverd. Ik ben zo blij dat we Jennifer hebben ingezet en het niet zelf hebben gedaan! Een absolute AANRADER!

Daisy Mulders
Almere, NED

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar jennifer@colajezzi.com

Instant Interieuradvies

Kies je voor een instant interieuradvies dan krijg je persoonlijke interieuradviezen, tips en ideeën die direct uitvoerbaar zijn. Kortom; alles wat je nodig hebt om jouw woondroom te realiseren.

Jennifer is een super interieurontwerper. Ik ben blij dat we haar hebben ingezet voor ons project. Ze heeft smaak, is enthousiast, luistert naar wat je nodig hebtmaar geeft er wel een eigen twist aan. Dat is ook waarom je haar inhuurt. Haar werkwijze is snel, effectief en resultaatgericht. Ze denkt aan de kleinste details en alles is verzorgd. Onze dromen zijn uitgekomen. Met één woord: GEWELDIG!

Francina van den Berg
Amsterdam, NED

Jouw droom interieur voor slechts

€297  * Prijzen zijn per ruimte van max 50m2
* Inclusief 21% BTW

 • Digitale intake
 • Kennismaking op locatie
 • Interieuradvies
 • Interieurantwoorden
 • Adviesrapport
MAAK EEN AFSPRAAK

Liever een personal shopper - maar dan voor je interieur? Klik hier.