De meest gestelde vragen!

Zit jouw vraag er onverwachts niet tussen? Mail dan je vraag naar jennifer@colajezzi.com. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Maatwerk


 

Alle bedragen op de website zijn exclusief het budget voor de benodigde materialen, meubels en accessoires. Je budget hiervoor wordt tijdens het intakegesprek bepaald.

Jazeker! Dit is een heel belangrijk onderdeel van maatwerk. Tijdens een intakegesprek kom ik bij je langs om kennis te maken en om te horen wat de behoeften en wensen zijn ten aanzien van der ruimte. Tijdens het intakegesprek maak ik bovendien foto’s van de ruimte en meet ik deze op. 

Dat kan ik zeker! Ik beschik over een ruim netwerk van vakmensen, voor vrijwel alle klussen die je je kunt indenken!

Hoewel het mij nog nooit is overkomen dat een klant niet blij is met het eindresultaat, kan ik me voorstellen dat dit wel een vraag is die even door je hoofd gaat.

Ik kan er kort over zijn: een maatwerkopdracht is voor mij pas geslaagd als mijn klant – JIJ DUS! – 100% tevreden is met het eindresultaat.  

Ik zal mij blijven inzetten tot dit het geval is. Komen we er onverwachts toch niet uit? Dan ontvang je van mij de volledige aankoopbedrag terug.

Wil je helemaal geen stress of zorgen hebben van jouw nieuwe interieur en er gewoon 100% van kunnen genieten? Dan kan ik je daar uiteraard ook mee helpen. Je kunt me ook inschakelen voor de (ver)bouwbegeleiding. Ik stuur dan de werklui aan en zorg dat de basis gerealiseerd wordt zoals het in de ontwerp staat. Dit betekent schilders aan het werk zetten, vloeren laten plaatsten, verlichting aansluiten, etc. Moet er een keukenblok in of een muurtje er tussen uit? Ik zorg ervoor dat alle klussen gedaan worden. Het tarief voor deze bouwbegeleiding is €75,- per uur.

Vind jij het klussen helemaal niet erg, maar heb je juist moeite met de inrichting en het vinden van de juiste producten? Dan kun je mij ook inschakelen voor het doen van de aankopen, de inrichting en de afstyling. De kosten hiervoor bedragen 497 euro.  

Kies je voor maatwerk dan krijg je een uniek en persoonlijk interieurontwerp, helemaal speciaal voor jou gemaakt en gebaseerd op wat je nodig hebt.

Dit ziet er als volgt uit:

Intakegesprek

Een gesprek van ongeveer 1,5 uur bij je thuis, waarbij er gelegenheid is om nader kennis te maken en de betreffende ruimte te fotograferen en op te meten. 

Moodboard

Met behulp van een moodboard maak ik jouw interieurwensen tastbaar. Je vindt hier een mooi overzicht van kleuren, materialen, meubels en accessoires die precies passen in het plan. In combinatie met de plattegrond wordt steeds duidelijker hoe jouw interieurontwerp eruit komt te zien.

Plattegrond

Een tweedimensionale tekening waarin de indeling van jouw ruimte zichtbaar wordt, inclusief afmetingen, kleuren, materialen, meubels en accessoires.

3D-sfeerimpressie

Korte 3D-videopresentatie van jouw interieurontwerp. Het geeft een beeld van hoe de kamer eruit gaat zien.

Kleurenplan

Met een kleurenplan zetten we een belangrijke stap naar een sfeervolle ruimte, passend bij jouw stijl en smaak. Met kleurstalen wordt een fraai kleurenpalet samengesteld voor de kamer. Je ontvangt de kleurnummers en omschrijvingen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren in huis haalt. Ook wordt de verdeling van de kleuren duidelijk aangegeven in een tekening of op de plattegrond.

Shoppinglist

In de vorm van een boodschappenlijst ontvang je alle benodigde meubels en accessoires. In de lijst staat ook aangegeven waar de artikelen gekocht kunnen worden en tegen welke prijs. Zo wordt meteen zichtbaar hoe het gehele ontwerp te realiseren volgens het door jou opgegeven budget.

Stappenplan

Een uitgebreid plan met alle stappen, in de juiste volgorde, die nodig zijn voor de realisatie van jouw interieurontwerp.

Na volledige goedkeuring ontvang je het definitieve interieurontwerp digitaal. Dan kun je er gemakkelijk mee aan de slag!

Uiteraard ben je vrij in je keuze. Je krijgt van mij een onafhankelijk interieuradvies. Wel kun je gebruik maken van mijn netwerk van vakmensen. Daarnaast ken ik natuurlijk de leukste woonwinkels en weet ik waar je terecht kunt voor de mooiste en nieuwste materialen voor je interieur.

Na de aankoop van jouw ontwerp op maat bel ik binnen twee werkdagen op voor het inplannen van een intakegesprek. Na het intake gesprek duurt het ongeveer twee tot drie weken voordat jouw interieurontwerp af is. De opdracht is pas afgerond wanneer het eindresultaat volledig naar je zin is.

Je hoeft echt niet rijk te zijn om mij als interieurontwerper in te huren. Integendeel zelfs: samenwerken met mij bespaart juist geld, scheelt je tijd en kan je behoeden voor verkeerde en ondoordachte (dure!) beslissingen.

Geef duidelijk aan wat jouw budget is. Rekening houdend met jouw budget en andere woonwensen, maak ik speciaal voor jou een interieurontwerp voor slechts 597 euro incl. btw. 

Een ontwerp op maat kost 597 euro incl. BTW. Dit is de prijs per ruimte van maximaal 50m2.

Is jouw ruimte groter? Of wil je een ontwerp op maat voor meerdere ruimtes? Neem dan contact met mij op.

Mijn intuïtie is mijn kracht. En die gebruik ik altijd voor een ontwerp op maat. Ik leg je dus niet mijn ideeën op, maar ontwerp een uniek design dat helemaal aansluit bij jouw en bij wat je nodig hebt.

Ik zit niet vast aan een bepaalde stijl of een merk. Wel werk ik volgens bepaalde kenmerken, die op verschillende manieren in te vullen zijn. Mijn interieurontwerpen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en afwerking, hebben vernieuwende (zelfontworpen) elementen, zijn verrassend in kleurgebruik en functioneel in gebruik.

Load More

Maatwerk voor mama's en papa's (to be)


 

Wow, een tweeling! Fantastisch, twee kindjes die een mooie kamer willen delen. Dat maakt het voor mij dubbel zo leuk om met jullie ontwerp aan de slag te gaan. Geen probleem dus.

Heel veel mama’s en papa’s waar ik mee werk kiezen er voor om hun kleintje op hun eigen kamer te laten slapen. Vaak kunnen we dit al met een aantal kleine aanpassingen dit al realiseren. Vaak kiezen ouders in zo’n situatie eerder voor een Instant Interieuradvies of Shop & Style-tweedaagse

Elke ruimte kan als basis dienen, hoe groot of kleine deze ook is. Jouw wensen en de behoefte van je kleintje staan voorop. 

Dat kan zeker! Voorafgaand aan onze kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier. Hierop kan je invullen hoeveel en welke items je graag terug wilt zien in jouw interieur. Your wish, is my command 😉

Load More

Maatwerk voor ondernemers


 

Geen probleem. Bij het afrekenen geef je zelf aan op welke naam de factuur moet komen te staan.

Ja zeker. De kosten voor een kantoorontwerp zijn zakelijk aftrekbaar. Evenals  ook de aanschaf van kantoormeubilair, -apparatuur en andere kantoorbenodigdheden.

Als interieurexpert kan ik elke ruimte omtoveren tot iets wanzinnig moois. Garages tot woonkeukens, bijkeukens tot kinderspeelparadijzen en dus ook logeerkamers tot kantoor.

Dit kan zeker! Voorafgaand aan ons kennismakingsgesprek ontvang je een intakeformulier. Hierop kan je invullen hoeveel en welke items je graag terug wilt zien in jouw kantoor. Your wish is my command 😉

Load More