droombabykamer

Design jouw droombabykamer

 1. Geef je nu op voor de online workshop waarmee je zelf een unieke babykamer kunt ontwerpen die alle verwachtingen overtreft!

Yes, Ik geef me nu op!

Gefeliciteerd!

Je verwacht een klein wondertje, of misschien wel twee, waar alleen het beste goed genoeg voor is. Daar hoort ook een babykamer bij. Een kamer die gezien en gedeeld mag worden!

Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om uit te zoeken wat bij jou en je kindje past. Tegelijkertijd is het ook 'overwhelming' om een hele kamer te ontwerpen.

Hoe pak je dat aan? Weke stappen moet je zetten om tot een goed ontwerp te komen? Hoe haal je het maximale uit de ruimte? En dan heb ik het nog niet eens over alle veiligheidseisen, kleurkeuzes, behang opties, raamdecoratie en meubelen die door je hoofd spoken.

Tijdens mijn eigen zwangerschap hoorde ik vaak van andere moeders dat ze moeite hadden om hun woonwensen te bepalen en te vertalen naar hun ideale babykamer. De wens is groot om een unieke, persoonlijke kamer te creëren voor onze kleinste. Maar door het enorme aanbod kinderwinkels en webshops is het heel lastig om echt leuke (web)shops te vinden.

Als dat dan eindelijk lijkt te lukken, kom je er achter dat er ook nog belangrijke veiligheidsaspecten zijn waar je rekening mee moet houden.

En voor alles heb je beperkt de tijd. Je moet namelijk ook nog honderd andere dingen uitzoeken voordat de kleine er is. Het genieten om tot een babykamer te komen schiet er dan wel bij in.

Of toch niet...

Doe mee met de online workshop!

Waarin ik je stapsgewijs mee neem in de magische wereld van babykamers zodat je binnen no-time en met veel plezier jouw eigen babykamer kunt realiseren.

Een babykamer om mee te pronken!

Tijdens deze online workshop leer je in een handomdraai zelf een professioneel ontwerp voor jouw babykamer te maken. De workshop bestaat uit 6 hoofdstukken. Elk hoofdstuk brengt je een stap dichterbij een babykamer om mee te pronken! In de 6 hoofdstukken behandelen we de volgende onderwerpen:

H1: Analyse van de ruimte
 • Je leert op schaal tekenen, hoe je prachtige before & after-foto’s kunt maken en het belang van plattegronden. Na het doorwerken van dit hoofdstuk weet je precies hoe de ruimte in elkaar zit en welke mogelijkheden deze biedt.
H2: Veiligheid in en rondom de babykamer

Je leert tot in detail met welke veiligheidseisen je rekening moet houden en welke invloed deze hebben op je ontwerpkeuzes. Ook leer je hoe je het beste je meubels in de ruimte kunt plaatsen.

H3: Bepaal jouw babykamer wensen
 • Je leert wat er essentieel is voor jouw babykamerontwerp, hoe je jouw babykamerwensen kunt bepalen en je krijgt meer inzicht in de acties die je moet ondernemen om jouw droomkamer daadwerkelijk te realiseren.

H4: Kleuren, behang en muurstickers
 • In dit hoofdstuk leer je hoe je de juiste kleuren kiest en denk je na over wat het beste bij jouw droombabykamer past: verf, behang of muurstickers. We kijken naar smaak, maar natuurlijk ook naar veiligheid en praktisch gemak.

H5: Accessoires en stofferingen

Je leert over alle mogelijkheden in accessoires en stofferingen. Hoe je jouw droombabykamer visueel kunt maken. En alles over het maken van een moodboard.

H6: De 'finishing touch'

Je ontdekt waar je de leukste en meest orginele Nederlandse(web)shops kunt vinden. En je krijgt extra tips voor de realisatie van de droombabykamer.

Video's

Toegang tot video tutorials

 

 • Toegang tot video-tutorials, waarin alles wordt uitgelegd door een professioneel interieurdesigner (ik dus!)

Werkboek

Downloadbaar werkboek

 

Downloadbaar werkboek met creatieve templates zodat je direct met je ideeën aan de slag kunt!

LIVE Q&A's

Al jouw vragen beantwoord

 

 • Maandelijks ‘LIVE’ online Q&A’s waarin je gerichte vragen kunt stellen over jouw babykamer.

We genieten van elk moment dat we in onze droombabykamer zijn. Een juweeltje waar onze zoon heerlijk kan opgroeien.

Sander de Jong
Utrecht, NED

Jennifer weet van elk interieur iets moois te maken; ze is ontzettend creatief, ziet zelfs in de meest ‘onmogelijke’ ruimtes mogelijkheden en is bijzonder goed in de combinatie van high-end en betaalbaar. En het leuke is; ze maakt haar ontwerpen écht voor jou. Persoonlijk, uniek én heel praktisch.

Adine Versluis
Kollumerzwaag, NED

Jennifer is een super interieurontwerper. Ik ben blij dat we haar hebben ingezet voor ons project. Ze heeft smaak, is enthousiast, luistert naar wat je nodig hebtmaar geeft er wel een eigen twist aan. Dat is ook waarom je haar inhuurt. Haar werkwijze is snel, effectief en resultaatgericht. Ze denkt aan de kleinste details en alles is verzorgd. Onze dromen zijn uitgekomen. Met één woord: GEWELDIG!

Francina van den Berg
Amsterdam, NED

Ik kan iedereen aanraden Jennifer in te zetten. Ze heeft een fantastische smaak en heeft zo goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat dat Jennifer heeft geleverd. Ik ben zo blij dat we Jennifer hebben ingezet en het niet zelf hebben gedaan! Een absolute AANRADER!

Daisy Mulders
Almere, NED

Frequently asked questions

WANNEER KAN IK DE WORKSHOP VOLGEN?

Je kunt op elke moment starten. De workshop doe je volledig op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd.

HOE KAN IK ME OPGEVEN VOOR DE WORKSHOP?

Je kunt je opgeven voor de workshop door op de onderstaande knop 'Yes, ik doe mee!' te klikken. 

HOE LANG KAN IK OVER DE WORKSHOP DOEN?

Je kunt er net zo lang over doen als dat je zelf wilt. Na aanschaf ontvang je de volledige workshop via de mail.

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE WORKSHOP?

Nadat je de workshop heb gekocht en afgerekend ontvang je de workshop direct via de mail.

Een droombabykamer om mee te pronken?

Geef je nu op voor de online workshop: ‘Design jouw droombabykamer' en overtref alle verwachtingen. Ook die van jezelf!

 

 

ONLINE WORKSHOP
27

incl. btw

YES, IK DOE MEE!
 • Start op elk moment
 • Doe het in jouw eigen tempo
 • Video tutorials
 • Downloadbaar werkboek
 • Live online Q&A's
babykamer inrichten

Jennifer Colajezzi

Eigenaar & Ontwerper

Met haar aanstekelijke enthousiasme en energie, tovert ze elke kamer om tot waanzinnige 5-star creaties! Als interieurexpert staat ze bekend om haar persoonlijke aanpak, vernieuwende concepten, verrassend kleurgebruik en creative vormgeving van functionaliteit.

Lees meer »

 

Yes, ik doe mee!

Niet goed? Geld Terug!

Met zoveel kosten als aanstaande mommy-to-be wil je natuurlijk zeker weten dat het geld dat je uitgeeft ook werkelijk ten goede komt van jou en de droom babykamer van je kind.

Mocht je toch niet tevreden zijn met de inhoud van de workshop, krijg je van mij het volledige bedrag teruggestort. Het enige wat je hervoor hoeft te doen is binnen 7 dagen na aankoop een mail naar mij (jennifer@colajezzi.com) te sturen waarin je kort toelicht waarom de cursus niet aan je verwachtingen voldeed. Hiermee hoop ik de verwachtingen van nieuwe deelnemers beter te managen.