Bouwbegeleiding Strippenkaart

Zorgeloos jouw huis renoveren of woning verbouwen? Daar help ik graag mee. En met deze bouwbegeleiding-strippenkaart wordt dat nóg voordeliger.

Zorgeloos bouwen aan jouw droomresultaat!

MIJN VERHAAL

Als interieurontwerper draai ik ook zelf mijn hand niet om voor het realiseren van mijn ontwerpen. Samen met mijn man renoveerde ik bijvoorbeeld onze woning in Utrecht, uit 1880. We deden hier vier jaar over en ik kan je vertellen: die vier jaren zaten boordevol waardevolle lessen. We kregen te maken met ruim 16 lekkages en tal van andere uitdagingen, waarmee ik zelfs de krant haalde.

 

Toen in 2020 het Coronavirus in Nederland uitbrak, merkten we al snel dat onze inmiddels prachtig verbouwde woning te klein werd voor ons gezin. Tijd om te verhuizen, naar Zeist. En jawel, ook daar wachtte weer een verbouwing op me. Maar niet in vier jaar en zeker niet meer helemaal alleen. In slechts 8 weken tijd heb ik met een topteam vakmannen onze nieuwe woning in Zeist gerenoveerd. Het is nog niet helemaal af; er blijven altijd puntjes op de ‘i’ en onderhoudsklusjes over, maar we konden er in maart 2021 wél in.

Jennifer Colajezzi sloopwerkzaamheden badkamer rennovatie en verbouwing

Verbouwingservaring

 

Al die jaren verbouwingservaring van het echt hands-on zelf doen tot het aansturen heeft me als interieurontwerper de nodige expertise opgeleverd. Voor mij dus alleen realiseerbare ontwerpen, met hanteerbare kosten en een realistische deadline.

En ja, elke verbouwing brengt wel wat onverwachte verrassingen met zich mee. In Utrecht waren het de lekkages, in Zeist houtrot. Maar mijn ervaring heeft me geleerd snel te schakelen, bij te sturen en mee te denken. Wat vandaag een ‘probleem’ lijkt te zijn, is morgen alweer een nieuw design-element 😉

Die manier van denken en doen zet ik ook graag in tijdens jouw verbouwing. Ik kan als geen ander het complete plaatje overzien, van design tot praktische uitvoering. Ik weet wat er nodig is om woonwensen uit te laten komen en het ontwerp tot leven te brengen. Ik kan de gevolgen van bepaalde keuzes overzien en daarin adviseren.

Een vakman of aannemer zal altijd handelen vanuit zijn eigen ervaring, zijn eigen kunnen en wat voor hem vaak het makkelijkst is op dat moment. Laat die verwarmingsbuizen daar maar zitten mevrouw, heb je toch geen last van? Tot je volgend jaar een kast tegen die muur wilt plaatsen.

Of ach, dan laat je die balk daar toch gewoon zitten, net zo makkelijk. Om vervolgens elke keer herinnerd te worden aan die dure verbouwing die toch nét niet helemaal het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Dat gebeurt je niet met mijn bouwbegeleiding. En met deze strippenkaart houd je ook nog eens de kosten onder controle. Ik houd het overzicht voor je en vertel je duidelijk welke invloed keuzes hebben op het totaalplaatje. Zo voorkom je spijt achteraf. Ik houd hierbij rekening met jouw wensen en eisen en kom op voor jouw belang, jouw portemonnee.

Als je mij inschakelt voor bouwbegeleiding, kan ik je helpen met:

  • Aandragen aannemers en vakmensen

  • Opvragen offertes

  • Bewonen en begeleiden van gesprekken met aannemers en vakmannen

  • Offertes aansturen op de voor jullie juiste budget

  • Werkzaamheden en voor afwerking checken tijdens de verbouwing (je kan de fouten maar beter voor zijn)

  • Oplossing aandragen met jullie woonwensen en budget in het achterhoofd ondersteund met tekeningen, het uitzoeken van extra materialen etc – dat wat er op dat moment nodig is.

  • Gesprek aangaan met aannemers en vakmensen

  • Help bij keuzes, bijvoorbeeld links of rechts omdraaiende deuren, waar stopcontacten te plaatsen, de wanden wel of niet door laten tegelen? Elke keuze tijdens een verbouwing heeft invloed op je woonplezier in de toekomst.

  • 24/7 whatsapp contact

899 EURO

Je kunt betalen met creditcard of iDeal.

Tegen een kleine meerprijs is betalen in termijnen ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een betaling van 5 termijnen van 185,- per maand. We gaan van start nadat de eerste betaling voldaan is.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Jennifer Colajezzi woning verbouwen en renoveren

Elke cent waard

En: je zult merken dat ik elke cent die je in bouwbegeleiding ruimschoots voor je terugverdien. En niet alleen in het besparen op grijze haren. Ik kan je helpen met het afspreken van een realistische offerte en het kiezen voor slimme oplossingen. Niet elke dure oplossing is namelijk per se de beste oplossing voor jou. Dat zijn dingen waarin je je investering in mijn hulp binnen no time terugverdient.

Met de bouwbegeleiding strippenkaart geniet straks volop van jouw ideale woning!

Je koopt de strippenkaart voor 899 euro (inclusief btw) en krijgt daarvoor 10 uur bouwbegeleiding. Heb je meer nodig? Dan vul je je tegoed gewoon aan.