Babykamers voor mama's en papa's to be

Kies je voor om mij jouw babykamer te laten ontwerpen, dan weet je zeker dat je een babykamer krijgt die helemaal bij je past. Een ontwerp dat vernieuwend is, verrassend én heel functioneel. Een unieke, persoonlijke babykamer voor jullie kleine wonder. Een groot pluspunt: elke ruimte kan als basis dienen, hoe groot of klein deze ook is. Jouw wensen en de behoefte van je kleintje staan centraal.

Een uniek babykamerontwerp, speciaal voor jouw kleintje gemaakt.

Herken jij je in één van deze vragen?

 • Wil je je laten verrassen en wél een leuke babykamer hebben, maar niet in een over duidelijk 'roze' of 'blauwe' uitvoering?
 • Wil jij de laatste weken van je zwangerschap niet doorbrengen met een verfkwast in je hand, maar straks wel genieten van een prachtige babykamer?
 • Zoek jij naar een stijlvolle babykamer inrichting die ook nog eens veilig is?
 • Zijn jullie helemaal klaar voor jullie eerste kindje, maar lukt het steeds niet om ook de babykamer op orde te krijgen?
 • Wil je graag een babykamer die met je kleintje mee kan groeien, maar heb je geen idee waarop je moet letten?
 • Weet je door de talloze veiligheidseisen, kleurkeuzes, behang opties, raamdecoratie en meubels niet waar je moet beginnen?
 • Zoek je eindeloos in woonwinkels, maar lukt het je niet om precies te vinden wat je zoekt?
 • Heb je eindeloos veel ideeën voor de babykamer, maar geen tijd of energie om ze zelf uit te voeren?
 • Weet je precies wat je wilt, maar heb je geen idee hoe je dit moet realiseren?
 • Vind je het lastig om tussen het enorme aanbod kinderwinkels en webshops de echt leuke (web)shops te vinden?
Jennifer Colajezzi straalt in haar nieuwe babykamer

Dan kan ik je daarbij helpen!

 

Een interieur is voor mij veel meer dan alleen een slaap-, speel-, studeer-, eet- en woonruimte. Het is een plek waar verhalen en herinneringen ontstaan en waar je ervaringen opdoet. Een plek waar je je terugtrekt of die je juist met anderen deelt. En dat geldt in het bijzonder voor de babykamer.

Daarom maak ik een persoonlijk ontwerp voor de babykamer, speciaal voor jouw kleintje. Met een uitgekiende combinatie van materialen, basisstukken en accessoires zorg ik dat jij alles krijgt dat nodig is om een heuse droomkamer voor je baby te realiseren.

En als expert op dit gebied kan ik je natuurlijk ook helpen met de beste tips om het maximale uit de ruimte te halen. Bovendien houd ik rekening met alle details, zodat alles tot in de puntjes kan worden afgewerkt. Uiteindelijk levert dat een geweldig resultaat op: een kamer die de dromen weerspiegelt, die jij hebt voor je kleintje én voor je gezin. En natuurlijk zorg ik ervoor dat dit alles uitvoerbaar is binnen de afgesproken tijd én dat het past binnen je budget.

995 EURO

Je kunt betalen met creditcard of iDeal.

Tegen een kleine meerprijs is betalen in termijnen ook mogelijk. Je kunt kiezen voor een betaling van 5 termijnen van €200,- per maand. Het ontwerp wordt aangeleverd nadat de eerste twee betalingen zijn voldaan zijn.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Je krijgt

Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur

Moodboard

Plattegrond

3D-sfeerimpressie

Kleurenplan

Shoppinglist

Digitaal interieurontwerp

24/7 whatsapp contact

Extra

Wil je helemaal geen stress of zorgen hebben van jouw babykamer en er gewoon 100% van kunnen genieten? Dan kan ik je daar uiteraard ook mee helpen. Je kunt me ook inschakelen voor de (ver)bouwbegeleiding. Ik stuur dan de werklui aan en zorg dat de basis gerealiseerd wordt zoals het in de ontwerp staat. Dit betekent schilders aan het werk zetten, vloeren laten plaatsten, verlichting aansluiten, etc. Moet er een keukenblok in of een muurtje tussen uit? Ik zorg ervoor dat alle klussen gedaan worden. Bouwbegeleiding kost €899 incl BTW. Je leest hier meer over.

Droombabykamer

Droombabykamer

Kies je voor Mama & Papa (to be)-maatwerk dan krijg je een uniek ontwerp, helemaal speciaal voor jouw kleintje gemaakt en gebaseerd op wat jullie gezin nodig heeft.

Intakegesprek

Intakegesprek

Een gesprek van ongeveer 1,5 uur bij je thuis, waarbij er gelegenheid is om nader kennis te maken en de betreffende ruimte te fotograferen en op te meten.

Moodboard

Moodboard

Met behulp van een moodboard maak ik jouw droombabykamer en babykamerwensen tastbaar. Je vindt hier een mooi overzicht van kleuren, materialen, meubels en accessoires die precies passen in het plan.

In combinatie met de plattegrond wordt steeds duidelijker hoe jouw droombabykamer eruit komt te zien.

Plattegrond

Plattegrond

Een tweedimensionale tekening waarin de indeling van jouw babykamer zichtbaar wordt, inclusief afmetingen, kleuren, materialen, meubels en accessoires.

3D-sfeerimpressie

3D-sfeerimpressie

Korte 3D-videopresentatie van jouw droombabykamer. Het geeft een beeld van hoe de kamer eruit gaat zien.

Kleurenplan

Kleurenplan

Met een kleurenplan zetten we een belangrijke stap naar een sfeervolle babykamer, passend bij jouw stijl en smaak. Met kleurstalen wordt een fraai kleurenpalet samengesteld voor de kamer. Je ontvangt de kleurnummers en omschrijvingen, zodat je zeker weet dat je de juiste kleuren in huis haalt. Ook wordt de verdeling van de kleuren duidelijk aangegeven in een tekening of op de plattegrond.

Shoppinglist

Shoppinglist

In boodschappenlijst in Pinterest geeft jou een overzicht van alle benodigde meubels en accessoires. In deze overzicht staat aangegeven waar de artikelen gekocht kunnen worden en tegen welke prijs met klik-klare shoppinglinks. Zo wordt meteen zichtbaar hoe het gehele ontwerp te realiseren volgens het door jou opgegeven budget.

Eindresultaat

Eindresultaat

Uiteindelijk levert dit een geweldig resultaat op: een babykamer die jouw dromen voor je kleintje en je gezin weerspiegelt.

Een positieve, anonieme review

We werden verrast met de vroeggeboorte van onze zoon. Terwijl wij ons in het ziekenhuis om de kleine bekommerde, toverde Jennifer binnen no-time ons thuiskantoor om tot een prachtige babykamer. 

Anoniem

Sander de Jong geeft interieurontwerper Jennifer Colajezzi positieve review voor haar interieurontwerp diensten.

We genieten van elk moment dat we in onze droombabykamer zijn. Een juweeltje waar onze zoon heerlijk kan opgroeien.

Sander

Moeder Adine versluis straalt in haar nieuwe babykamer

Precies wat we voor ogen hadden, alleen dan nog mooier.

Adine

JOUW DROOMBABYKAMER

Kies voor een uniek babykamerontwerp, helemaal speciaal voor jouw kleintje gemaakt en gebaseerd op wat jullie gezin nodig heeft.

Jouw droombabykamer voor slechts

€995 incl. BTW


 • Intakegesprek bij jouw thuis van 1,5 uur
 • Moodboard
 • Plattegrond
 • 3D-sfeerimpressie
 • Kleurenplan
 • Shoppinglist
 • Digitaal interieurontwerp
 • 24/7 whatsapp contact
Invalid Email
Invalid Number