#30dagenwoonchallenge

Een frisse start van 2020 in een gezellig, opgeruimd huis.

Tijdens de 30 dagen-woonchallenge neem ik je stapsgewijs mee op weg naar een leuker en gezelliger huis. Elke dag breng ik jou met behulp van een kleine opdracht een stap dichter bij jouw ideale interieur.

IK doe mee!

Get Started — 14 days FREE!

No credit card required, cancel anytime, no contracts.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Nieuw jaar, nieuwe interieur!


Je kent het misschien wel: je ziet fantastisch inspirerende plaatjes op Pinterest en Instagram voorbij komen. Dat wil jij ook wel! Maar de praktijk blijkt lastiger dan gedacht. Al is het maar omdat je minder ruimte hebt, een andere lichtinval, of een beperkt budget.

En zelfs als je die problemen niet hebt: waar begin je? Moet het meteen groots, of kun je ook kleine stappen zetten? Misschien is je huis wel grotendeels naar je zin en wil je gewoon wat kleine dingen aanpassen.

Dit is het perfecte moment om dat te doen. Het nieuwe jaar begint, maar de winter is nog lang niet voorbij. En als je dan toch vaker binnen zit, dan wil je het binnen natuurlijk ook knus en gezellig hebben.

Daar help ik je graag mee! Tijdens de 30 dagen-woonchallenge neem ik je stapsgewijs mee op weg naar een leuker en gezelliger huis. Elke dag breng ik jou met behulp van een kleine opdracht een stap dichterbij jouw ideale interieur. En komt het je een dagje niet uit, dan laat je de opdracht even liggen.

De opdrachten zijn eenvoudig zelf uit te voeren, ook als je geen achtergrond als interieurstylist hebt. Eigenlijk draait deze challenge erom, dat je alles in je huis nóg leuker en gezelliger maakt.

De kerstboom gaat eruit, maar neemt niet alle gezelligheid met zich mee. Daar zorg jij tijdens deze challenge wel voor! Een frisse start van 2020 in een gezellig, opgeruimd huis. Daar houd ik van! Jij ook?

 

Meedoen? Volg de 30dagenwoonchallenge op instagram en doe GRATIS mee! »

 

Je krijgt


  • ·     Een maand lang elke dag een post met een opdracht.
   ·     Dagelijkse stories met daarin de opdrachten toegelicht. 
   ·     Inspiratie, ideeën en adviezen die direct uitvoerbaar zijn.
 • ·     Antwoord op je interieurvragen.
  ·     Live Q&A op 31 januari 2020.

30 dagen-woonchallenge


Deze GRATIS challenge duurt 30 dagen en bestaat uit posts & stories op Instagram. Per dag betekent dat zo'n 10 minuten kijktijd. Je kunt de challenge geheel in je eigen tijd volgen. Aan het einde van de challenge ontvang je een compleet overzicht van alle acties en tips via de mail.